ARTVİN / MURGUL - Damar Ortaokulu

0 466 721 20 23 cep 0506 299 72 36
0 466 721 2023
Adres
DAMAR KÖYÜ DAMAR ÇARŞI MEVKİİ YÜZBAŞI SK. DAMAR ORTAOKULU BLOK NO 6/1 MURGUL / ARTVİN
Vizyon
Davranışlarıyla çevresine örnek olan, günün gelişen teknolojisine ayak uydurabilen ve kendini sürekli geliştiren, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden yetenek ve kabiliyetleri oranında mesleki ve akademik alana bilinçli bir şekilde yönelebilen, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak bireyler yetiştirmek.
Misyon
Misyonumuz; ezberden öte özümseyerek öğrenen, kendini bilgiyle doldurmak yerine bilgiyi kullanan, yalnızca sınavlarda değil, okullar arası kültür, sanat, spor, bilim gibi her dalla ilgili yarışmalarda başarılı olan, birikimi yüksek, özgür düşünen ve düşündüklerini açıkça ifade edebilen, uluslararası bir vizyona sahip, yerel değerlere bağlı, evrensel değerlere açık, Atatürk İlke ve İnkılapları ışığında geleceğin aydın, üretken ve kendine güvenen bireyleriniyetiştirmek.
Merkezi Sistem Kalöriferli
Ulaşım
Ulaşım ilçe merkezine 20 dk. sürmektedir. Belirli saat aralıklarında dolmuşlar ilçe merkezine ulaşımı sağlamaktadır. Bunların dışında bölgemizde bulunan Eti Bakır A.Ş. İşletme Müdürlüğüne ait işçi servisleri belirli saat aralıkları ile ilçe merkezine taşıma yapmaktadır.
Yerleşim Yeri
Köyümüz 2013 yılına kadar Damar Belediyesi olarak 1 Belediye Başkanı,7 mahalle,1 Muhtar bulunarak Belde hizmeti vermekteydi. Mutluca Mah.,Güngören Mah.,Çayırlar Mah.,Çarşı Mah. 72 Evler Mah.,Yolaçan Mah.,Yüzbaşı Mah. 2013 yılında nüfus azlığından dolayı Beldemiz Köy´e dönüşmüştür. 2013 yılından beri 1 Muhtarımızla birlikte Köy imkanlarından faydalanılmaktadır.
İlçe merkezine 11 km. uzaklıktadır.